logo
jan (3) website
Pashouder Jan
€ 5,95

Winkelwagen

Voorwaarden

De algemene voorwaarden vermeld op deze website zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Goudje ♡ Stoutje. Je aanvaardt de toepassing van de algemene voorwaarden met het doen van een bestelling.

Verzendkosten
• Alle vermelde prijzen die worden genoemd zijn in Euro's, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten voor een pakket binnen Nederland bedragen € 5,95 (bij order > € 15,--)
Voor de overige artikelen proberen wij zoveel mogelijk om de artikelen zo te verpakken dat het door de brievenbus past.
Bestelbevestiging
• Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een bevestiging per mail. Hierin wordt het totaalbedrag van je bestelling inclusief de eventuele verzendkosten en de betalingsgegevens vermeld. Indien wij het totaalbedrag niet binnen 10 dagen hebben ontvangen, dan zullen wij jouw bestelling laten vervallen.
Controleer alle gegevens m.b.t. de gepersonaliseerde goed (lettertype,naam enz.)
Verzending
• Je bestelling wordt zo spoedig mogelijk (gemiddeld binnen 5 werkdagen) verzonden, nadat het totaalbedrag van je bestelling op onze rekening is bijgeschreven. Verzenden geschiedt via Postnl; Het tarief voor pakketpost is € 5,95 voor Nederland.(pakket tot 10 kg) Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending. Evt. kunnen we nu in overleg ook via DHL verzenden, het tarief daarvan is 4,95, dit is enkel mogelijk voor bestellingen binnen Nederland, en u dient het pakket af te halen bij een DHL punt. (bij order > € 15,--)

Zelf afhalen
• Alle bestellingen zijn op afspraak af te halen in Biervliet (zie contact). Betaling dient contant te geschieden of vooraf overgeschreven te worden.
Klacht
• Alle producten worden met veel plezier en zorg met de hand gemaakt. Mocht je toch een klacht hebben, mail ons dan. Wij zullen het probleem zo snel mogelijk en in alle redelijkheid oplossen.
Website
• Bij het opmaken van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan Goudje ♡ Stoutje niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten. Het kan voorkomen dat de kleuren op je beeldscherm iets afwijken van de werkelijke kleuren.
Slijtage
• Goudje ♡ Stoutje stelt zich niet aansprakelijk voor normale slijtage of verkeerd gebruik van een product.
Retourneren
• Gepersonaliseerde en in opdracht gemaakte producten kunnen niet retour worden genomen.
Persoonsgegevens
• Met al jouw persoonsgegevens gaan wij zorgvuldig om. Je gegevens worden alleen door ons gebruikt en worden niet verstrekt aan derden.